dinsdag 5 januari 2016

Sale-a-Bration + spring/summer catalogus 2016 live!
Eindelijk is het dan zover, de spring/summer en de Sale-a-Bration catalogus zijn live! En oh wat staan er leuke dingen in. De Sale-a-Bration periode loopt van 5 januari t/m 31 maart en de spring/summer catalogus loopt van 5 januari t/m 31 mei.

Tijdens de Sale-a-Bration periode mag je bij een bestelling van €60,- een gratis product uitkiezen, bij €120,- 2 producten etc. Let wel op want de producten op pagina16-19 zijn maar tot 15 februari a.s. te kiezen. Vanaf 16 februari komen er nog wat nieuwe producten waaruit je dan kan kiezen.

Wil je tijdens de Sale-a-Bration periode een party geven dan kom ik graag bij je thuis om deze te verzorgen. De gastvrouw krijgt tijdens deze periode bij een verkoop van €200,-  10% stampin' rewards waarvoor je gratis producten uit mag kiezen, vanaf een verkoop van €275,- krijg je ook de 10% maar daar bovenop krijg €27,- extra stampin' rewards. Kijk in de folder voor verdere informatie.

Wil je mijn team komen versterken dan is de Sale-a-Bration periode de tijd om dit te doen want je mag voor €220,- aan producten uitzoeken terwijl je maar €129,- betaalt. Hoe leuk is dat? Als je instapt kan je ook naar leuke events van Stampin' Up! en teamdagen meemaken. Heb je interesse? Neem dan contact met me op.

Ik ben klaar voor de kick off party van morgen...


De catalogi liggen voor de gasten in enveloppen klaar met een wish list erbij...De make&take pakketjes zijn gemaakt....En de cake is gebakken, mhhhm!

Tot morgen!

Groetjes,
Brigitte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten