woensdag 25 november 2015

Workshop Gift Bag en Gift Box Punchboard Stampin' Up!


Vanavond zijn Jolanda, Jeanet, Ingrid, Mireille, Ellen en Petra aan de slag gegaan met zowel het Gift Bag en het Gift Box Punchboard om tasjes en doosjes te maken. Ze hebben het met mooie design papier, de stempels, de inkt en ponsen van Stampin' Up! Het is zo leuk om zo'n tasje of doosje cadeau te geven met bijvoorbeeld geld of een cadeautje erin. Het was een gezellige avond, het leek soms wel een kippenhok hè dames. Het resultaat wat ze gemaakt hebben is erg leuk!

Jolanda, Ingrid en Jeanet

Ellen

Petra en Mireille

Jeanet en Ingrid in overleg...

De tasjes van Petra

De doosjes en tasje van Mireille

Het tasje en de doosjes van Jeanet

De doosjes en het tasje van Ingrid

Het tasje en doosjes van Ellen

De doosjes en het tasje van Jolanda.

Lijkt het je ook leuk om een keer een workshop mee te maken, laat het me dan weten en stuur een mailtje naar brigittevanboesschoten@gmail.com voor meer informatie. Vanaf januari zullen er weer nieuwe workshops komen, nadere informatie volgt.

Groetjes Brigitte 

2 opmerkingen:

  1. Het was weer een leuke, gezellige StampinUp-workshop bij BriCreative. Onder leiding van Brigitte hebben we mooie doosjes en tasjes gemaakt. Dat alles onder het genot van een drankje en een lekker stuk eigen gebakken cake. Ik vind de workshops steeds weer genieten en ben elke keer weer verbaasd over de mooie resultaten!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen! Volgende keer maken we er gewoon weer een feestje van.

      Verwijderen